Vademecum zapałczane > Jak mam to zrobić
Jaki poradnik na stronie?
Reyes:
--- Quote from: Pikeyy on November 04, 2011, 07:21:58 PM ---Ale nawet nie używałem przycisku kopiuj, wklej.
Nawet nie patrzałem jak robiłem na poradniki Martina.
--- End quote ---
Skoro zachowałeś ten sam układ, dane merytoryczne i podobny styl opisywania poszczególnych rzeczy musiałeś analizować wręcz go krok po kroku. To widać na pierwszy rzut oka.
--- Quote from: Pikeyy on November 04, 2011, 07:21:58 PM ---I wcale nie uwazam sie za znawcÄ™ tematu.
--- End quote ---
To sam sobie przeczysz, tym bardziej z czegoś korzystałeś przy napisaniu tych poradników.
Nie było by sprawy gdybyś podał źródło, którym niewątpliwie jest ta strona.
Może Martin niech się wypowie, w końcu to jego poradniki.
Martin:
Poczytałem i rzeczywiście korzystałeś z moich, co jest miłe i z tego sie cieszę, mimo braku źródła. Dobrze, że w odróżnieniu od większości poradników z wiki na tamtym forum, starałeś się samodzielnie czymś wykazać.
Nie ma co z igły robić widły. Na przyszłość- pisząc "własnymi słowami" nie oznacza że jesteś autorem faktów zawartych w tym co piszesz, jeśli korzystasz z innych materiałów. Pójdziesz na studia to sie przekonasz ;)
--- Quote --- btw. co z tymi poradnikami co je pisałeś Martin?
--- End quote ---
3 tygodnie temu spalił mi się dysk twardy, więc wszystkie poradniki zostały utracone. DVD z kopią zapasową też się nie chce otworzyć mimo że niby działał wcześniej ::).
Jeden z nich moge zrekonstruować, pozostałe (budowa domku, lakierowanie, tworzenie małych elementów) raczej nie, bo nie chce mi się zwyczajnie tego znowu robić.
Pikeyy:
Źródło podane. Dzięki Martin że tak to przyjąłeś : )
Reyes:
Sorry że odświeżam, ale w niektórych poradnikach nie wyświetlają się zdjęcia jako załączniki, gdy się ogląda forum jako gość.
Martin:
Powinno już działać :)
Navigation
[0] Message Index
[*] Previous page
Go to full version