Vademecum zapałczane > Jak mam to zrobić

Jaki poradnik na stronie?

<< < (4/4)

Reyes:

--- Quote from: Pikeyy on November 04, 2011, 07:21:58 PM ---Ale nawet nie używałem przycisku kopiuj, wklej.
Nawet nie patrzałem jak robiłem na poradniki Martina.

--- End quote ---

Skoro zachowałeś ten sam układ, dane merytoryczne i podobny styl opisywania poszczególnych rzeczy musiałeś analizować wręcz go krok po kroku. To widać na pierwszy rzut oka.

--- Quote from: Pikeyy on November 04, 2011, 07:21:58 PM ---I wcale nie uwazam sie za znawcÄ™ tematu.

--- End quote ---

To sam sobie przeczysz, tym bardziej z czegoś korzystałeś przy napisaniu tych poradników.

Nie było by sprawy gdybyś podał źródło, którym niewątpliwie jest ta strona.

Może Martin niech się wypowie, w końcu to jego poradniki.

Martin:
Poczytałem i rzeczywiście korzystałeś z moich, co jest miłe i z tego sie cieszę, mimo braku źródła. Dobrze, że w odróżnieniu od większości poradników z wiki na tamtym forum, starałeś się samodzielnie czymś wykazać.

Nie ma co z igÅ‚y robić widÅ‚y.  Na przyszÅ‚ość- piszÄ…c "wÅ‚asnymi sÅ‚owami" nie oznacza że jesteÅ› autorem faktów zawartych w tym co piszesz, jeÅ›li korzystasz z innych materiałów. Pójdziesz na studia to sie przekonasz ;)

--- Quote --- btw. co z tymi poradnikami co je pisałeś Martin?
--- End quote ---

3 tygodnie temu spalił mi się dysk twardy, więc wszystkie poradniki zostały utracone. DVD z kopią zapasową też się nie chce otworzyć mimo że niby działał wcześniej ::).
Jeden z nich moge zrekonstruować, pozostałe (budowa domku, lakierowanie, tworzenie małych elementów) raczej nie, bo nie chce mi się zwyczajnie tego znowu robić.

Pikeyy:
Źródło podane. Dzięki Martin że tak to przyjąłeś : )

Reyes:
Sorry że odświeżam, ale w niektórych poradnikach nie wyświetlają się zdjęcia jako załączniki, gdy się ogląda forum jako gość.

Martin:
Powinno już działać :)

Navigation

[0] Message Index

[*] Previous page

Sitemap 1 2 3 4 5 
Go to full version