Tematyka zapałczana > Ogólna dyskusja

VI Lubelskie Spotkania Modelarskie

<< < (2/5) > >>

Martin:
Po wczorajszym dniu szanse, że nie będzie wzrosły do 99%. Łękotka w kolanie poszła i zamiast na wystawe jade na operacje :-[.

Arvena:
Wspólczuje miałam to samo.

Mam nadzieję, że jednak pokonasz trudności i zobaczymy modele, bo szkoda by było :(

W zasadzie to jedyna impreza modelarska w Polsce, w której są pokazywane takie modele i nie są to świecące kwiatki czy domki ;)

Martin:
Dziękuuję, choć najgorsze dopiero przede mną.
Jak wybłagam brata to bedziemy w niedziele na 9. Będzie mała promocja strony jak i forum na moim stoisku. Zobaczymy co z tego wyjdzie.,

Reyes:
Byłem zobaczyłem i zbierałem zęby z podłogi. Arizona powala na kolana :o.. to tak na gorąco...

Arvena:
Także byÅ‚am z dzieciaczkami zobaczyć m.in modele Martina, które to moje maluchy chciaÅ‚y zobaczyć bardziej ode mnie ;). PiÄ™kne, trzeba je zobaczyć na żywo by docenić ich urok, szczegółowość i precyzjÄ™. WidziaÅ‚am, że ciÄ…gle Twoje stoisko byÅ‚o oblężone, w sumie nic dziwnego. ;) WracaÅ‚am  2 razy do twoich modeli z maÅ‚ymi bo ciÄ…gle sÅ‚yszaÅ‚am "chodzmy jescze raz".

Co do całej imprezy to widać że profesjonalnie zorganizowana, szkoda, że tylko kilka godzin byłeś w Lublinie i tylko 5 modeli. Chcioałam dzieciom pokazać zamek i po cichu liczylam że go przywieziesz :).

Gratulacje:)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Sitemap 1 2 3 4 5 
Go to full version