Tematyka zapałczana > Ogólna dyskusja
VI Lubelskie Spotkania Modelarskie
Martin:
Po wczorajszym dniu szanse, że nie bÄ™dzie wzrosÅ‚y do 99%. ÅÄ™kotka w kolanie poszÅ‚a i zamiast na wystawe jade na operacje :-[.
Arvena:
Wspólczuje miałam to samo.
Mam nadzieję, że jednak pokonasz trudności i zobaczymy modele, bo szkoda by było :(
W zasadzie to jedyna impreza modelarska w Polsce, w której są pokazywane takie modele i nie są to świecące kwiatki czy domki ;)
Martin:
Dziękuuję, choć najgorsze dopiero przede mną.
Jak wybłagam brata to bedziemy w niedziele na 9. Będzie mała promocja strony jak i forum na moim stoisku. Zobaczymy co z tego wyjdzie.,
Reyes:
Byłem zobaczyłem i zbierałem zęby z podłogi. Arizona powala na kolana :o.. to tak na gorąco...
Arvena:
Także byłam z dzieciaczkami zobaczyć m.in modele Martina, które to moje maluchy chciały zobaczyć bardziej ode mnie ;). Piękne, trzeba je zobaczyć na żywo by docenić ich urok, szczegółowość i precyzję. Widziałam, że ciągle Twoje stoisko było oblężone, w sumie nic dziwnego. ;) Wracałam 2 razy do twoich modeli z małymi bo ciągle słyszałam "chodzmy jescze raz".
Co do całej imprezy to widać że profesjonalnie zorganizowana, szkoda, że tylko kilka godzin byłeś w Lublinie i tylko 5 modeli. Chcioałam dzieciom pokazać zamek i po cichu liczylam że go przywieziesz :).
Gratulacje:)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version